Početna   /   Brendovi   /  

Caffe Barbone

Da smo kompanija poput mnogih drugih, rekli bismo da je Caffe Borbone brend kompanije Caffe Borbone S.r.l., osnovane 1997. godine u Napulju, rukom ... itd. itd.

Ali da smo kompanija kao i mnoge druge, Caffe Borbone ne bi stigao tamo gde je sada:  ne bi bio dio svakodnevnog života miliona Italijana, ne bi bio partner glavnih nacionalnih i međunarodnih događaja i ne bi imao potpuno novo sjedište u kome se dnevno proizvede približno 96 tona prerađene sirove kafe... ukratko, ne bi bila lider u sektoru kafe!

Ne, naša kompanija ne voli da bude jedna od mnogih, već kontinuirani izvor inovacija i inspiracije koji se fokusira na nove tehnologije kako bi celom svetu ponudila jedinstvenu i neponovljivu napuljsku kafu.

Ali da bismo u potpunosti razumjeli ko je Caffe Borbone, krenimo na putovanje kroz vrijeme i vratimo se u Napulj u drugoj polovini 18. vijeka, koji je bio prvi grad u Italiji, drugi u Evropi i peti u svijetu; prvi na svijetu koji je imao tekuću vodu u domovima i kanalizacionom sistemu, ukratko, Napulj kraljevine Bourbon.

I upravo je u ovom istorijskom periodu Napulj uzeo kafu koja je već neko vreme stizala u grad i „napravio je svoju“, doprinoseći ne samo poboljšanju u pogledu kvaliteta, već i simbolom grada priznatog širom svijeta i pravi društveni agregator.  Za kratko vrijeme ulice grada su se ispunile „kaffehausom“, pravim kulturnim centrima 19. vijeka, među kojima je rođena čuvena Caffe Gambrinus, koja i danas zadržava šarm Napulja iz prošlosti.

Naša ponuda
Kafa

Caffe Barbone Miscela Rossa

Čista energija u ukusu, jaka i kremasta i istovremeno ukusna kafa. Za osjećaj zadovoljstva na nepcima i magičnu senzaciju.

Caffe Barbone Miscela Blu

Kafa uravnoteženog i punog ukusa, dobijena izborom mješavina za savršenu ravnotežu između arome i slatkoće.

Caffe Barbone Miscela Oro

Slatka i prefinjena kafa - Savršena mješavina zadovoljava i najzahtjevnija nepca koja žele da osjete pravi ukus prelijepog Napulja.
"Bar Trade" DOO Poslovni centar G9 85000, Bar, Crna Gora
www.bartrade.me
Kontakt
Bar Trade DOO
tel: +382 30 315 082
Posjetite nas na