Početna   /  

Neapolis - peć za picu - Snažna, pouzdana, stabilna

Od 1946. Moreti Forni dizajnira i proizvodi peći za picu sa jednim ciljem: savršeno pečenje. Tako je rođen Neapolis 510 ºC, najmoćnija električna rerna na svetu.

Neapolis je izuzetan alat za kuvanje sa inovativnim dizajnom koji poštuje tradiciju napuljskih proizvođača pice oponašajući uslove pečenja u tradicionalnoj peći na drva. Međutim, prednosti korišćenja Neapolisa u poređenju sa tradicionalnim pećima na drva su mnoge, jer ne morate da kupujete ili skladištite ogrevno drvo svaki dan, temperatura je stabilna i čak i unutar vaše peći, a potrošnja energije je minimalna, zahvaljujući izolaciji od vlakana koji zadržava toplotu unutar Neapolisa.

Među prednostima ovog novog modela su: mogućnost programiranja za paljenje i isključivanje, dostupnost prostora u donjem delu rerne, sa mogućnošću posedovanja komore za fermentaciju i nulte emisije za životnu sredinu u poređenju sa tradicionalnim pećima.

Neapolis je kreiran od najfinijih materijala, primjenom inteligentnih tehnoloških rešenja za poboljšanje efikasnosti i smanjenje potrošnje. Ističe se po svom softveru koji koristi maksimalnu instaliranu snagu od 14,7 kV da dostigne maksimalnu radnu temperaturu za 1 sat i 45 minuta, i minimalnu potrošnju energije tokom ovog procesa: samo 6,5 kVh.

Još jedna od njenih izuzetnih karakteristika je pametno upravljanje, jer vam omogućava da elektronski programirate ne samo prekidač za uključivanje i isključivanje, već i temperaturu na podu i unutrašnjem plafonu pećnice.

Korišćeni izolacioni materijali, starinska završna obrada od nerđajućeg čelika, otvor napravljen od livenog čelika visoke čvrstoće, hauba od crnog čelika, vatrostalna površina za kuvanje i optimizovani otpori su detalji koji Neapolis čine jedinstvenom.

Neapolis kombinuje veštinu izrade, inteligentno upravljanje i patentiranu površinu za pečenje koja vam omogućavaju da održite idealnu vlažnost u pici i da pečete šta god želite bez prekida.

"Bar Trade" DOO Poslovni centar G9 85000, Bar, Crna Gora
www.bartrade.me
Kontakt
Bar Trade DOO
tel: +382 30 315 082
Posjetite nas na