Početna   /   Novosti   /  

Molino Pagani

Molino Pagani je mlinarska kompanija koja ima preko 200 godina istorije i od svog porijekla odlučila je da radi u ime inovacija i poštovanja tradicije.

Opremljen mašinama najnovije generacije, Molino Pagani je u stanju da samelje 550 tona pšenice dnevno zadržavajući odlične standarde kvaliteta.

Da bi napravio brašno, Molino Pagani se uvek fokusirao na pažljivo odabrano zrno, favorizujući lokalne proizvođače koji garantuju ekološku održivost i direktnu kontrolu nad proizvodnjom. Međutim, ostali dobavljači moraju ispunjavati posebno visoke proizvodne standarde.

U laboratorijama Molino Pagani tim tehničara eksperimentiše sa novim mješavinama različitih zrna, testira recepte i neprestano radi na usavršavanju i praćenju svih Molino proizvoda. Stalnim fizičkim i mikrobiološkim analizama uzoraka brašna i zrna uvek je zagarantovan kvalitet i higijena brašna.

Širokim asortimanom linija i proizvoda - Molino Pagani, Ekacta, Ecogran i Molino Bona - il Molino odgovara na zahteve široke i heterogene klijentele, koja uključuje veliku industriju, zanatske pekare, picerije, poslastičarnice, velike distribucija i veletrgovci.

Poslednjih godina Molino Pagani radi na plasiranju na tržište novih proizvoda koji su proizvod istraživanja i povratak tradiciji, veću hranljivu vrednost i ukus, kao što su brašno mleveno kamenom iz drevne linije ukusa.

"Bar Trade" DOO Poslovni centar G9 85000, Bar, Crna Gora
www.bartrade.me
Kontakt
Bar Trade DOO
tel: +382 30 315 082
Posjetite nas na