Početna   /   Novosti   /  

Ruffino

           Kompanija sa preko sto godina istorije neodvojiva od Toskane i duboko vezana za Italiju, Ruffino danas je rezultat neuporedivog poslovnog iskustva, poljoprivredne mudrosti, raznovrsne i obimne proizvodne ekspertize i moderne organizacije koja se sastoji od slojevitih uloga potrebnih za konkurenciju u visoko konkurentan sektor i snažno povezan sa lokalnim područjem.

           Afirmisani proizvođač vrhunskih toskanskih vina, koji i dalje predstavlja osnovu svoje popularnosti, kompanija je u novije vreme proširila svoju viziju i van ovih istorijskih toskanskih imanja vinima koja svoj najveći izraz postižu u Venetu, čiji teren posebno odgovara proizvodnji kvalitetnog Prošek i bela vina.

           Ruffino sada zapošljava oko 300 ljudi na različitim lokacijama i ima koristi od pristupa koji prevazilazi prethodne razlike u proizvodima. Pored vrhunskog vinarstva, Ruffino se hvali vrhunskom gostoprimstvom, organizovanjem obilazaka, degustacija, vođenjem restorana i šansom da iz prve ruke uživa u iskustvu brenda na imanju Pođo Kašano, u blizini Firence.

           Ruffino podiže svoju etičku misiju sa čitavim programom koji je sažet na engleskom kao „Ruffino Cares“. Kompanija nastavlja kampanju koja objedinjuje sve projekte korporativne društvene odgovornosti i fokusira svoje napore na tri glavna aspekta: životnu sredinu (ne samo povećanu koncentraciju na organsko), odgovorno piće i posvećenost drugima.


 
 
 
 
 
 

"Bar Trade" DOO Polje, Pristanska bb 85000, Bar, Crna Gora
www.bartrade.me
Kontakt
Bar Trade DOO
tel: +382 30 315 082
Posjetite nas na
PREUZMITE APLIKACIJU